Op zondag 18 maart organiseerde Rotary Club Willemstad haar jaarlijkse Rotarally, die van start gaat op de parkeerplaats van de Landhuis Brakkeput MeiMei. Deze unieke autopuzzelrit voerde deelnemers langs bijzondere en minder bekende plekken op het eiland en zamelt geld in voor goede doelen op Curaçao, speciaal gericht op de jeugd.

Puzzelrit

De Rotarally is al 14 jaar een begrip op Curaçao en een spannende en leuke auto-puzzelrit waar iedereen aan mee kan doen. De start vondt dit jaar plaats op de parkeerplaats van Landhuis Brakkeput MeiMei en eindigde bij Hofi Rust & Burg (Asiento) met een heerlijke BBQ en gezellige muziek. Deelnemers aan de autopuzzelrit, die zeer geschikt is voor vriendengroepen, bedrijfsteams en gezinnen, konden mooie prijzen winnen. Voor kinderen is er weer de populaire Tooby Rotarally kinderwedstrijd.
Fundraising
Rotary Club Willemstad is een non-profit serviceclub, die alle opbrengsten van haar events aan goede doelen doneert. De focus ligt hierbij vooral op de jeugd.
 
De afgelopen dertien jaar heeft de Rotarally fondsen gegenereerd voor een groot aantal goede doelen zoals Bike for Kids, Jeugdtheaterschool Drazans, het sportproject van Fundashon Desaroyo i Progreso (FdiP), Casa Cuna Mercedes Winkel, Stichting Encelia, Stichting St. Vincentius, Fundashon Un Hoben Pa un Bon Famia, Kas Bruder Pius, Stichting Pro Alfa, Stichting SHOCK, de Kinderafdeling van het Sehos, Fundashon Pro Bista, Princess Wilhelmina Fonds en de Curaçaose Kunstkring.
 
Sponsors
De Rotarally 2018 wordt mogelijk gemaakt door hoofdsponsors Maduro & Curiel’s Bank en Guardian Group. Voor meer informatie over de Rally, kunt u contact opnemen met Rotary Club Willemstad: 540-2679 of 522-3078.